<span id="9ldv7"></span>

    <em id="9ldv7"></em>

    <track id="9ldv7"></track>

      <pre id="9ldv7"></pre>
      <sub id="9ldv7"><progress id="9ldv7"></progress></sub>
        ?

        Project: The Viewpoint at Bixby Crossing

        Location: Haverhill, MA

        Project Type: Multi-Residential

        Owner: Boston Andes Capital, LLC

        Architect: Cube 3 Studio

        This project included the partial renovation of the ground and first floor levels of this 12-story residential building. The ground floor was an open parking structure that was enclosed to provided and additional five units. Also added to the ground floor was a fitness center and resident lounge. On the first floor two residential units were added as well as renovation of two more. The existing leasing office and mail-room were also renovated and a staff room was added. The main building entrance was also relocated and a vestibule added to bring access to the building closer to Washington Street. Addition work was done on the exterior including the addition of a cantilevered deck, patio, and many landscape renovations. Total affected interior space: 23,510 sq. ft

        gallery_Living-Room-0c7922e48adca2a1e0b6
        fln_4779-1-0ec8294fa9ade6cecf0f44b7dc4d3
        ?